مجله محصولات

لوله برق و اتصالات

امتیاز دهید

لوله برق pvc

لوله برق گالوانیزه

لوله خرطــومی

لوله پلی آمیـــــد

لوله خم سرد دی ام پلیمر سمنان سایز 20 (13.5)

36,500 تومانشاخه
افزودن به سبد خرید

قیمت لوله برق ساختمان مورد استفاده در برق کشی زیر ساخت سازه های ساخاتمانی و صنعتی است. و شامل طیف گسترده ای بوده، که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد. لوله برقی با توجه به محیط کار، نوع سازه، آب و هوا، محل نصب و... انتخاب می گردد. برای کسب اطلاع از نازل ترین قیمت ها با ما همراه باشد.

لوله برق ساختمان در لاله زار

استفاده از لوله برقی و اتصالات آن در هر سازه متفاوت بوده، و با توجه به نیاز بایستی از جنس های مختلف استفاده گردد. بطور کلی این کالا را می توان در سه جنس فلزی (گالوانیزه)، پی وی سی (pvc) و پلاستیکی (pepe) تقسیم نمود که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

لوله برقی را در 4 دسته تقسیم می نمائیم. که شامل: لوله برق pvc پی وی سی و یو پی وی سی (pvc و upvc)، لوله فلزی گالوانیزه، لوله خرطومی نسوز، خرطومی فلکسی یا فلکسیبل، خرطومی طرح نسوز، لوله پلی آمید پلاستیکی و پلی اتیلن نیز می باشد. هر کدام از این موارد دارای کاربرد و ویژگی هایی است.

لوله برق ساختمان پی وی سی

کی از انواع لوله برق ساختمان که بیشترین کاربرد را داشته، نمونه پی وی سی pvc نیز می باشد. همانطور که در نام pvc پیداست، از مواد pvc در دو نوع گرانول و موادنو تولید می گردد. این محصولات در دسته کالاهای پلیمری بوده و با توجه به فرمولاسیون ویژه تولید می گردد.

از ویژگی های لوله برق کشی پی وی سی pvc مقاومت بالا در برابر عوامل بیرونی همچون فرسایش های محیطی و حرارت بالا می باشد. این نوع کالا در هنگام آتش سوزی دچار اشتعال نگردیده و به گسترش آتش کمک نخواهد کرد؛ از این رو است که بی این نوع محصول لوله برق نسوز نیز گفته می شود.

انواع لوله برق ساختمان

از نظر استاندارد یکی از بهترین گزینه ها فروش لوله برق pvc بوده، زیرا تمامی فاکتورهای ایمنی در تاسیسات ساختمان را رعایت نموده است. و مقاومت بالای آن خود مزید برعلت نیز می باشد.

از آنجا که سیم و کابل هایی که از درون لوله برقی عبور داده ایم، موجب تولید حرارت  و آتش سوزی ناشی از اتصالی می شود. نمونه پی وی سی pvc بر این مهم مقابله کرده و باعث افزایش ایمنی و هرگونه خطر احتمالی شده است.

سایت ایران ادیسون عهده دار ارائه قیمت لوله برق کشی خم سرد و خم گرم سپانو سمنان نیز می باشد. همچنین نمونه خم سرد را با ویژگی رنگی با برند وینو پلاستیک و یزد پلیکا بصورت دست اول در توزیع انبوه بفروش می رساند.

لوله برق کشی upvc

لوله خم سرد برق یکی دیگه از انتقال دهنده های مناسب برای انواع سیم و کابل نیز می باشد. جنس این نوع از کالای برقی از یو پی وی سی نیز می باشد که مقاومت و استحکام آن به مراتب از نوع پی وی سی بالا تر می باشد و به همان نسبت ه قیمت بیشتری را به خود اختصاص داده.

همانطور که گفته شد لوله برق خم سرد از مواد یو پی وی سی تولید گردیده؛ که خود این مواد طی فرایند و فرمول خاص از ماده اولیه پی وی سی ایجاد می شود. در واقع این فرایند پلاستیک اضافه درون pvc را می کاهد و با میکس شدن مقداری استابلایزر و روان کننده وارد محفظه تحت فشار شده تا تبدیل به upvc گردد.

لوله برق upvc بر خلاف نوع pvc نیاز به حرارت جهت خم خوردن در نقطه مد نظر را ندارد و می توان آن را با یک فنر خم کن به میزان دلخواه زاویه دار نمود. این امر خود به ویژگی این کالا در مقایسه با pvc می افزاید و سرعت اجراء را بسمیار بالا می برد. همچنین باعث می شود از زانو های کمتری استفاده شود.

لوله برق فلزی گالوانیزه که از آلیاژ فلز تولید شده، بالاترین استحکام را در مقایسه با سایر نمونه های دیگر دارد. همچنین لوله برقی گالوانیزه از دو نوع گالوانیزه سرد و گالوانیزه گرم تولید می گردد. تفاوت این موارد در نوع آبکاری آن بوده، و هر کدام بسته به هوای محیط کاربرد مخصوص خود را دارند.

گالوانیزه گرم به دلیل نوع آبکاری قویع که دارد، مقاومت بیشتری در برابر جو محیطی دارد. همچنین گزینه مناسبی برای استفاده در محیط های با رطوبت بالا می باشد. اما گالوانیزه سرد به دلیل آنکه توسط تکنولوژی القای الکتریکی روکشدار شده، مقاومت کمتری در مقایسه با نمونه گرم خود دارد.

از لوله برق گالوانیزه سرد بهتر آن بوده که در در محیط های خشک و معمولی استفاده گردد!

سایز لوله برق

سایز لوله برق با توجه به اصول مهندسی (نقشه برقکشی سازه) و نیاز برقکاران مشخص می گردد. لذا باید توجه کرد که سایز و تعداد سیم و کابل عبوری در هر مرحله تاسیسات برق ساختمانی و صنعتی چه میزان است. سپس با توجه به اندازه سطح مقطع و تعداد سیم و کابل، سایز لوله برق را در تعداد لازم مشخص می کنیم.

پس از مشخص شدن سطح مقطع سیم و کابل و تغدادش، باید نوع لوله را انتخاب نمود. انواع لوله برق موجود بوده که هر کدام بسته به نیاز محیط و آب و هوا مورد استفاده قرار می گیرد. سپس با انتخاب نوع لوله، سایز آن را در هر مرحله از ساخت سازه انتخاب می نمائیم. هر مرحله از ساختمان سازی، سایزی مشخص برخوردار است.

بر روی هر لوله ای که گواهی استاندارد ملی ایران را اخد نموده، اعداد و مشخصاتی درج شده است. هر کدام از این اعداد و حروف به نوع، سایز، استاندارد لوله و دیگر موارد اشاره می کنند. این موارد به شرح زیر است:

  • معیار سایزبندی طبق استاندارد بین‌المللی و استاندارد INSO 14427، برحسب میلی‌متر است
  • تاریخ تولید و ساعت
  • خط تولید
  • برند
  • لوگو
  • سایز
  • نوع دانش لوله pvc&upvc
  • نشان استاندارد و کد 10 رقمی
  • استاندارد بین المللی
  • کد مصرفی
  • تیپ کیفیت لوله

انواع لوله برق خرطومی

انواع خرطومی در جنسهای مختلف یکی دیگر از لوله های برق نیز بحساب می آید. نام دیگر این نوع کالا فلکسیبل نام دارد، که به معنای انعطاف پذیر می باشد. این محصول شامل لوله خرطومی نسوز pvc، خرطومی طرح نسوز، خرطومی معمولی و خرطومی فلکسی نیز می باشد.

لوله خرطومی نسوز و طرح نسوز از نظر ظاهری به یکدیگر شباهت دارند. تفاوت میان این دو در ماده اولیه که در تولید آن استفاده شده می باشد. در نمونه نسوز از مواد پی وی سی . در نمونه طرح نسوز و معمولی از مواد پلاستیکی گرانول استفاده می شود.

لوله خرطومی برق جهت ایجاد کانال در طبقات و مسیرهای کوتاه و روکار مورد استفاده قرار می گیرد. زیرا این نوع از لوله از انعطاف بالایی برخوردار می باشد و در پیچ و تاب ها به راحتی نصب می گردند.

از ویژگی های مهم لوله خرطومی می توان مواردی چون: انعطاف بالای آن، وزن کم (که در کاهش وزن سازه امری حائز اهمین می باشد)، حجم کم (که در هزینه ارصال تاثیر خوبی دارد)، قیمت مناسب را می توان نام برد.

بطور کلی لوله خرطومی برق را می توان به چهار دسته تقسیم نمود که عبارت است از: خرطومی فلکسی (فلزی)، نسوز، طرح نسوز و معمولی. در ادامه به بررسی انواع این نوع از لوله خواهیم پرداخت و آنها را برسی می کنیم.

نکته ای که باید بدانید آن است که در دنیا تمامی لوله های خرطومی را با نام فلکسیبل flexible نام می برند که به معنای منعطف می باشد. اما در بازار تاسیسات برق ایران تنها خرطومی فلزی را با این نام یاد می کنند.

قیمت لوله برق خرطومی فلکسی (فلکسیبل) از مواد گالوانیزه و فلزی تولید شده که بر روی آن روکش pvc قرار پی وی سی قرار می گیرد. این نوع محصول جهت استفاده در حوزه صنعت تصویر و شبکه بیشترین کاربرد را دارد.

*لوله خرطومی فلکسی

خرطومی برق فلکسی از آلیاژ فلز بوده که مقاومت بالایی دارد، و در دو نوع روکشدار و بدون روکش ارائه می گردد. مدل روکشدار آن از روکش پی وی سی تشکیل شده و در برابر هرگونه فرسایش محیطی چون رطوبت، نور و اکسید شدن مقاوم می باشد.

(به همین جهت پیشنهاد ایران ادیسون بر آن است تا از این نوع لوله استفاده گردد)، این نوع لوله برق معمولا بصورت کلاف پیچ در متراژ 25 متر توزیع می گردد.

استفاده از خرطومی فلکسی در محیط های روکار و سخت مانند موتور خانه، سقف کاذب، درون خاک و بتن، محیط های صنعتی و… صورت می گیرد. همچنین بهترین گزینه برای کانال کشی جهت انتقال کابل های RG و CAT در سیستم های صوتی تصویری نیز می باشد.

بطور مثال در سیستم های دوربین مدار بسته، استفاده از لوله خرطومی فلکسی بسیار مناسب می باشد. زیرا خرطومی فلکسی الکتریسیته ساکن را به خود جذب می کند و نویز را در تصویر به حداقل می رساند. (در واقع کار سیستم ارتینگ را انجام می دهد)

*لوله خرطومی طرح نسوز

خرطومی برق طرح نسوز را می توان پر فروش ترین لوله برق نامید، (به جهت قیمت مناسب آن)؛ این نوع لوله برق از مواد گرانول گلاستیکی تولید گردیده است و به دلیل شباهت آن به مدل نسوز ( از نظر رنگ و ظاهر) از آن به عنوان خرطومی طرح نسوز یاد می کنند.

این نوع لوله به دلیل استفاده از پلاستیک در تولید آن گزینه مناسبی برای کانال کشی نمی باشد و در صورت گرم شدن سیم و کابل درون آن احتمال آتش سوزی وجود دارد.

طبق استاندارد شرکت برق توانیر استفاده از خرطومی طرح منع گردیده. اما قیمت مناسب و وزن کم آن مشتریان را ترقیب به استفاده از آن نموده است. تفاوت خرطومی معمولی با طرح نسوز در رنگ و وزن می باشد. وزن این نوع لوله برق بطور استاندارد در حدود 400 گرم نیز می باشد.

*لوله خرطومی نسوز

خرطومی نسوز توسط مواد پی وی سی pvc (و پی وی سی گرانول) نیز تولید می گردد. طبق استاندارد شرکت توزیع برق توانیز استفاده از این نوع لوله برق الزامی می باشد. زیرا جنس پی وی سی که آن را تشکیل می دهد باعث می شود تا غیر قابل اشتعال باشد و از خطر آتش سوزی جلو گیری کند.

از ویژگی های مهم لوله خرطومی نسوز می توان به مواردی چون نسوز و غیر قابل اشتعال بودن، وزن کم، قیمت مناسب نصبت به خرطومی فلکسیبل، هزینه نصب پایین، حجم کم و قیمت حمل و نقل کم اشاره نمود. بطور معمول این نوع خرطومی در دو رنگ طوسی و سفید تولید می گردد.

ویژگی های لوله برقی

قیمت لوله برق ساختمان و اتصالات با کیفیت دارای فاکتورهایی می باشند که به آن می پردازیم؛ از آنجا که وظیفه اصلی این کالا حفاظت از سیم و کابل می باشد، باید از جنس مقاومی برخوردار باشد تا ایمنی در سیستم تاسیسات را به مراتب بالا ببرد و عایق مناسبی برای الکتریسیته درون سیم و کابل باشند.

بطور کلی لوله برق ساختمان باید در برابر هرگونه فرسایش محیطی همچون رطوبت هوا، اکسید شدن، ساییدگی، نور خورشید، حرارت و آتش مقاوم باشد. در لوله های پی وی سی، نسوز بودن و غیر قابل اشتعال بودن اصل اول می باشد. در نمونه فلزی مقاومت در برابر اکسید شدن اصل اول است.

شناخت انواع لوله برق استاندارد

لوله برق استاندارد کاندوئیت فلزی از جنس آلیاژ آهن نیز می باشد؛ و قابلیت فشار بالا و عدم تا شدن و له شدن را دارا می باشد. عیب اساسی این نوع از کالای برقی به دلیل رسانا بودنش آن است که عایق مناسبی برای الکتریسیته به حساب نمی آید.

لوله برق استاندارد پی وی سی pvc از جنس پلاستیک سخت و فشرده نیز می باشد که طی فرآیندی ویژه و مخلوط شدن با استابلایزر تولید می گردد. که در مقایسه با لوله برق گالوانیزه از قیمت کمتری برخوردار است و عایق مناسبی برای جریان الکتریسیته می باشد. همچنین وزن کم این نوع محصول به مراتب کمتر است.

لوله برق پی وی سی استاندارد غیر قابل اشتعال بوده و در صنعت ساختمان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

لوله برق استاندارد یو پی وی سی upvc خم سرد که از همان مواد pvc تحت فرمولاسیون ویژه تولید می گردد. ویژگی اصلی این محصول در مقایسه با نمونه خم گرم آن است که تنها با یک فنر خم کن لوله و بدون نساز به حرارت خم می خورد و سرعت در اجرا تاسیسات را بالا می برد.

لوله برق استاندارد پلی آمید از مواد پلاستیک نرم بوده و با توجه به اینکه پر فروش ترین لوله در مقایسه با سایر نمونه های خود دارد فروشش رو نزول می باشد. دلیل این امر منع اداره برق توانیر از این محصول بوده و از نظر استانداردی آن را تائید نم کنند. این نوع لوله به راحتی شعله ور می شود ، که خود بزرگترین عیب می باشد.

مزیت کلی لوله پلی آمید وزن کم، انعطاف بالا و قیمت بسیار ارزان آن در مقایسه با نمونه های دیگر می باشد!

لوله برق استاندارد پلی اتیلن تولید شده با مواد پلاستیک نرم نیز می باشد. که مقاومت بالایی در برابر فرسایش و محیط های سخت دارد و قیمت آن به مراتب مناسب تر از سایر نمونه های می باشد. که دلیل اصلی فروش آن می باشد و بیشتر مناسب برای استفاده از کابل های سنگین می باشد.

لوله برق استاندارد خرطومی که خود دارای انواع مختلفی همچون خرطومی نسوز طرح نسوز و فلکسیبل می باشد که بیشترین استفاده آن در انتقال سیم و کابل از درون دیوارها و سقف کاذب می باشد. نوع نسوز این محصول از مواد پی وی سی تولید شده که دارای خواصیت غیر قابل اشتعال بودن است.

لوله فلکسیبل از فلز و روکش پی وی سی تولید شده که مقاومت بالایی در برابر ضربه و سختی دارد. و می تواند گزینه مناسبی برای کانال کشی روکار برای انتقال سیم و کابل باشد.

این نوع لوله برقکشی مناسب برای پوشش و ارائه قیمت کابل افشار نژاد نیز می باشد.

تولیدات انواع لوله و اتصالات در صنعت تاسیسات

امروزه تولید انواع لوله در صنعت تاسیسات خود قطبی از تولیدات کشورمان گردیده. در سالهای اخیر تولیدات لوله در نمونه های پی وی سی pvc، پیشرفت چشمگیری را به خود دیده است. و این موارد باعث افزایش صادرات این محصولات به خارج از کشور شده.

در نمونه های لوله برق پی وی سی pvc و یو پی وی سی upvc تولید کنندگان بسیاری که لوله های فاضلابی را ارائه می دهند وجود دارد. اگر بخواهیم ساده شرح دهیم؛ تولید کنندگان لوله های فاضلابی در کنار محصولات خود لوله های برقی را ارائه می دهند.

از آنجا که استاندارد در لوله های فاضلابی بالا می باشد؛ این نوع کارخانجات موظفند تا لوله های برق را طبق استانداردهای فاضلابی تولید کنند. این امر موجب آن شده تا محصولاتی با کیفیت را به مصرف کننده ارائه دهند.

لیست قیمت لوله برق

لیست قیمت لوله برق با توجه به جنس بدنه، مواد اولیه در تولید و شرکت سازنده متغییر است. بهترین قیمت این کالای تاسیساتی را از فروشگاه آنلاین ایران ادیسون بخواهید. فروش انواع لوله و اتصالات در تمامی سایز ها با برند های استاندارد بازار لاله زار تهران.

قیمت لوله برق گالوانیزه در مقایسه با سایر جنسهای دیگر همچون pvc، upvc و پلی آمید بالا بوده؛ زیرا از مواد فلزی تولید می گردد. و هزینه آبکاری آن خود مزید بر این علت می باشد. در نوع گالوانیزه هر شاخه با اندازه 3 متر تولید شده که این میزان در pvc و upvc به 6 متر خواهد رسید.

انواع اتصالات لوله برق

هرگونه کالایی که لوله برقی را به یک دیگر متصل کند؛ و یا لوله برق کشی به آن منتهی شود از تحت عنوان اتصالات یاد می نمایند. اتصالات شامل انواع زانویی، بوشن، براس بوش، قوطی کلید برق، جعبه تقسیم روکار و توکار، جعبه فیوز مینیاتوری، سه راهی، گلند پلاستیکی یا فلزی و... نیز می باشد.

اتصالات بصورت کلی در دو نوع دست بندی می شوند. این تقسیم بندی شامل مواردی همچون اتصالاتی که ارتباط میان دو لوله برق کشی را میسر می نمایند. این نوع از اتصالات که تحت عنوان رابط هم از آن یاد شده، شامل مواردی چون بوشن پلاستیکی، زانویی سه راهی می باشد.

سری بعدی اتصالات شامل مواردی بوده که ارتباط میان لوله برق و نقطه اتصال نهایی سیم و کابل نیز می باشد. این موارد که دارای طیف گسترده ای بوده شامل: انواع قوطی کلید و پریز، جعبه فیوز مینیاتوری، براس بوشن، گلند پی وی سی و فلزی، جعبه تقسیم نیز می باشد.

بوشن پلاستیکی و پی وی سی pvc

بوشن قطعه ای استوانه ای شکل بوده که در دو جنس پلاستیکی و پی وی سی pvc تولی می شود. چنانچه در قبل اشاره نمودیم؛ بوشن وسیله ای برای ارتباط میان دو لوله برقی نیز می باشد. در موارد خوب در وسط بوشن رزوه ای به نام ترمز قرار گرفته است.

ترمز باعث شده تا دو لوله برقی در وسط بوشن به یکدیگر متصل شوند. در بعضی موارد از چسب مخصوص پی وی سی pvc برای نگهداری هرچه بهتر استفاده می شود.

بوشن لوله pvc در دو نوع کوتاه و بلند به مشتریان عرضه می گردد. همچنین تولیدات این محصول بصورت تزریق قالبی می باشد. بوشن پی وی سی pvc و پلاستیکی در سایزهای 13 (20)، 16 (25)، 21 (29) و 32 (36) تولید شده که با توجه به سایز لوله انتخاب می شود.

سه راهی چیست؟ سه راهی نوعی بوشن بوده که دارای سه خروجی می باشد. این محصول برای ارتباط میان سه لوله برقی مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده درست از اتصالات با جنس استاندارد، عمر زیر ساخت در تاسیسات را به مراتب بالا می برد. و ایمنی در دراز مدت را تضمین می نماید!

براس بوشن پلاستیکی

براس بوشن پلاستیکی قطعه ای پلاستیکی بوده که برای اتصال میان لوله برق و قوطی کلید و پریز صورت می گردد. همچنین براس بوشن بصورت تزریق قالبی تولید شده، و بطور معمول در رنگ های زرد، طوسی و مشکی به مشتریان ارائه می شود.

همچنین جنس دیگر براس بوشن از جنس برنج تولید شده و کاربرد مربوط به خود را دارد. این محصول جهت اتصالات میان لوله برقی گالوانیزه و جعبه تقسیم یا قوطی کلید و پریز گالوانیزه نیز می باشد. و در سایزهای 13.5 (20) و 16 (25) به مشتریان ارائه داده می شود.

جعبه فیوز مینیاتوری

جعبه فیوز مینیاتوری یا تابلو فیوز مینیاتوری قطعه ای بوده که ارتباط میان سیم و کابل خروجی از لوله برق را با کلید فیوز مینیاتوری برقرار می کند. جعبه فیوز مینیاتوری در دو جنس پلاستیکی (پلی کربنات) و فلزی تولید می شود.

نصب جعبه فیوز مینیاتوری یا تابلو فیوز در دو نوع توکار و روکار می باشد. هر کدام از این نوع نصب ها تابلو مربوط به خود را دارد. این محصول از دو بخش قاب و بدنه اصلی و درب تابلو تولی شده که معمولا از پلی کربنات تولید می شود.

جعبه فیوز و تابلو مینیاتوری در ابعاد مختلف تولید شده، که بسته به تعداد فیوز انتخاب می گردد. ابعاد جعبه فیوز مینیاتوری شامل 4، 6، 8، 12، 16، 18، 24، 36 تایی در هر دو مدل توکار و روکار به مشتریان ارائه داده می شود.

درب تابلو دارای بخش طلقی و شیشه ای بوده تا کلیدهای مینیاتوری درون تابلو مشخص گردد.

براس بوشن نیز همچون بوشن دارای سایز بندی می باشد. این محصول در دو جنس برنجی و پلاستیکی در سایز 13 (20) و 16 (25) تولید می گردد. نوع برنجی این محصول دارای رزوه بوده که بصورت پیچی به نمونه گالوانیزه متصل گردد.

قوطی کلید و پریز برق

قوطی کلید برق کلید و پریز نیز وسیله ای برای محافظت از سیم و کابل خروجی لوله برق کشی و اتصال آن با ماکانیزم کلید و پریز نیز می باشد. این محصول در جنسهای پلاستیکی، فلزی و پی وی سی تولید شده و در نمونه های با رابط و بدون رابط به مشتریان ارائه می گردد.

قیمت قوطی کلید و پریز

فنر سیم کشی برق

فنر سیم کشی برق از آن دسته کالای برقی به حساب می آید، که جهت انتقال سیم و کابل از درون لوله برق و اتصالات مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول در انواع مختلفی چون فلزی و روکش پلاستیک تولید گردیده. و متراژ های گوناگونی بسته به نیاز برق کار را دارا می باشد.

قیمت فنر سیم کشی و فنر خم لوله برق به عوامل مختلفی همچون جنس بدنه، متراژ، نوع خارجی یا داخلی، برند و … بستگی دارد. در واقع یک فنر استاندارد باید به راحتی از درون لوله برق ، سیم و کابل را عبور دهد و به خوبی تاب بخورد.

چند راهکار برای جلوگیری از گیر کردن فنر سیم کشی در لوله برق:

  • نکته اول آن است که باید در ابتدا از لوله برق استاندارد و با کیفیت استفاده نمود. مواردی همچون پی وی سی و یو پی وی سی که به اصطلاح خم سرد نام دارد؛
  • به هنگام نصب لوله برق پیچ و خم کمتری به آن داده شود. همچنین زاویه خم مناسب و استاندارد باشد؛
  • هرچه بتوان از زانو و بوشن کمتری در لوله برق استفاده نمود باعث بهبود روند در سیم کشی می شود. بهتر است برای زاویه دار نمودن از فنر خم کن استفاده شود؛
  • هرچه فاصله مسیر کم شود و کوتاه ترین مسیر انتخاب شود خود مزیتی به حساب می آید. هم از نظر اقتصادی به صرفه تر است و هم اینکه سیم و لوله برق کمتری استفاده می شود.؛ همچنین افت ولتاژ بهبود می یابد
  • لوله های رزرو و مسیر های اضافه را در نظر بگیریم که هم در آینده بتوان روی آن مانور بیشتری داد و آنکه اگر مسیری به هر علت مسدود گردید بتوان از مسیر جایگزین استفاده نمود؛
  • قطر و سایز کانال باید به درستی انتخاب شود تا هیچگونه فشاری از بدنه وارد نشود؛
  • ابتدا و انتهای لوله برق باید به درستی پوشانده شود. تا هیچگونه ضایعات به درون آن نفوذ نکند، طوری که بتوان در هر زمان آن را باز نمود . برای انجام این کار درپوش های مخصوص؛ نیز موجود می باشد
  • بهتر است لوله ها بعد از نصب به بهترین شکل ممکن با بست مخصوص مهار شود؛
  • لوله های کف ماهیچه سیمانی کشیده شود؛
  • برای مسیر های طولانی می توان از فنر زن برقی استفاده نمود؛
  • برای مسیر های دور و پرپیچ و خم می توان از دستگاه کششی مخصوص نیز استفاده کرد؛

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *